Sözleşme

eşmesi

Ben kredi kartı hamili ile ENGELSİZSİNİZ YAŞAM EĞİTİM SAĞLIK ve SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI hesaplarına KESİN VE KATİ olarak vakfın yapacağı insana faydalı projelerde kullanılmak üzere, BAĞIŞ göndermek istiyorum. Yaptığım bağışımı aşağıdaki vakıf bilgilerine kendi özgür isteğim ve hür iradem ile yaptığımı okudum ve kabul ettiğimi beyan ve ikrar ederim.

Bağış yapan kart bilgilerimin yaptığım ENGELSİZSİNİZ YAŞAM EĞİTİM SAĞLIK ve SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI bağış panelindeki bilgilerim ve bankam tarafından tarafıma gelen ONAY KODU ile onaylayarak, tüm bağış işlemlerimin tamamını kendimin yaptığını ve e-mail adresim ile ikinci kez onaylayacağımı beyan ve ikrar ederim.

BAĞIŞLANAN VAKFIN BİLGİLERİ;

VAKFIN AÇIKLAMALARI

BİLGİLER

VAKFIN ÜNVANI

ENGELSİZSİNİZ YAŞAM EĞİTİM SAĞLIK ve SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI.

VAKFIN SİCİL NUMARASI

VAKFIN VERGİ DAİRESİ

034204-BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL/TÜRKİYE

VAKFIN VERGİ NUMARASI

VAKFIN ADRESİ

CUMHURİYET MAHALLESİ YILDIRAY ÇINAR SOKAK NO:7/1  34500 BÜYÜKÇEKMCE/İSTANBUL/TÜRKİYE

Sözleşmenin konusu

Madde 1) İşbu sözleşmenin konusu, NAKİT veya KREDİ KARTI ile bağışlayana ait bulunan, FİNANSAL,PARASAL,MENKUL araçlar olarak belli bir mükellefiyet karşılığında bağışlanan VAKFIN hesaplarına bağışlamasıdır.

Bağlayıcı madde

Madde 2) Bağışlayan, yukarıda 1. maddede belirtilen FİNANSAL,PARASAL,MENKUL araçları Bağışlanana bağışlamış olup, bunları teslim etmiştir. Bağışlanan bunları bağışlama olarak kabul etmiştir.

Bağışlamanın yükümlülüğü

Madde 3) Bağışlanan, kendisine bağışlanan FİNANSAL,PARASAL,MENKUL araçları, bağışlayanın bağışladığı tarihten itibaren kesin ve kati olarak bağış olarak. Bağışlanan vakfın kabul ettiği zamana kadar, söz konusu FİNANSAL, PARASAL,          MENKUL araçları bağışlanana geri verilmeyecektir. Bağış yaptığı tarihten itibaren BAĞIŞLANAN VAKFIN kontrolüne geçecektir, Bağışlayan tarafın hiçbir hak ve menfaati kalmayacaktır. Bundan dolayı, bağışlanan ENGELSİZSİNİZ YAŞAM EĞİTİM SAĞLIK ve SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI’nın TÜRKİYE CUMHURİYETİ’nin 2860 sayılı kanunu kapsamında bu       bağış sözleşmesi içeriğindeki ilgili madde ve bendler ile gereği yapılacaktır.