Engelsizsiniz Vakfı’ndan Beylikdüzü Kaymakamına ziyaret!

Engelsizsiniz Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur’u makamında ziyaret etti.

Engelli bireyler için yapılan tüm çalışmaların maddi manevi destekçisi olduğunu belirten Beylikdüzü Kaymakamı, “ Vakıflar, dernekler ve STK’lar her zaman bizim nezdimizde önemli bir yere sahiptir. Çünkü bazı çalışmalar birlik olmayı gerektirir. Engellilere yönelik yürütülen çalışmalar da bu alanın başında geliyor. Emek ve sabır isteyen bu yolda projeleri desteklemek bizim için onur vericidir.”diye konuşu.

Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, engellilere, mültecilere ve madde bağımlılığına yönelik projelerini Kaymakama sundu.

Bu projelerin büyük ses getireceğini belirten Demir, “ Daha yolun başındayız ama biliyoruz ki güzel şeyler zaman alır. Biz gerekirse gece gündüz çalışarak bu çocuklarımızın hayatını her anlamda kolaylaştırmaya söz verdik. Bu sözümüzünde her daim arkasındayız. Projelerimizin her biri altın kadar kıymetli çünkü yüzlerce insanın hayatına birer ışık yapacak. Belki de onların yaşamına sihirli bir değineğin dokunmasını sağlayacak. ” Şeklinde konuştu.